Zupa dnia – 12 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 22 zł
Kompot – 3 zł
Czas podania – 10 min
poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00
Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.
OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com
W abonamencie taniej i wygodniej
Kup karnet DANIE DNIA (zupa + danie główne) już dziś!
30 zestawów dnia 31 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych
15 zestawów dnia 33 zł / zestaw, abonament ważny 20 dni roboczych
Karnety na DANIE GŁÓWNE!
30 dań głównych – 20 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych
15 dań głównych – 21 zł / danie, abonament ważny 20 dni roboczych
Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.
Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.
DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM
Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!
Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura
Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 11.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł
Sztućce komplet 1 zł
Piątek / 17 marca
Zupa meksykańska z fasolą
Filet z dorsza zapiekany z mozzarellą, pieczony ziemniak, surówka z marchewki z porą
Ekologiczne jajko sadzone, wczesne ziemniaczki z koperkiem, fasolka szparagowa z okrasą staropolską
Poniedziałek / 20 marca
Zupa krem z białych warzyw
Stek ze schabu w sosie cygańskim, ziemniaki z koperkiem, surówka Colesław
Risotto z pieczarkami i natką pietruszki, surówka z kapusty
Wtorek / 21 marca
Zupa fasolowa z majerankiem
Piccata z indyka w sosie pomidorowym, pieczone ziemniaki z ziołami, surówka z marchwi i jabłka
Pierogi ruskie z okrasą z cebuli
Środa / 22 marca
Zupa jarzynowa z brukselką
Karkówka w sosie własnym, purée z ziemniaków z gorczycą, buraki zasmażane
Spaghetti Napoli z pomidorami i parmezanem, sałatka z rukoli
Czwartek / 23 marca
Kartoflanka z porem
Strogonow drobiowy z kluseczkami francuskimi, sałatka z kapustą i ogórkiem
Kotleciki z ciecierzycy w chrupiącej tortilli, z warzywami i dipem ziołowym
Piątek / 24 marca
Rosół z makaronem
Ryba w chrupiącej panierce, frytki stekowe, surówka z kiszonej kapusty
Placki ziemniaczane z grillowanymi warzywami i sosem czosnkowym