DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS

Zupa dnia – 12
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 22 zł
Kompot – 3 zł
Czas podania – 10 min

poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00

Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.

Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.

OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com

W abonamencie taniej i wygodniej

Kup karnet DANIE DNIA (zupa + danie główne) już dziś!

30 zestawów dnia 31 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych
15 zestawów dnia 33 zł / zestaw, abonament ważny 20 dni roboczych

Karnety na DANIE GŁÓWNE!

30 dań głównych – 20 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych
15 dań głównych – 21 zł / danie, abonament ważny 20 dni roboczych

Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.

Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.

DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM

Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!

Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura

Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 11.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł
Sztućce komplet 1 zł

Piątek / 25 listopada
Chrzanowa z białą kiełbasą
Morszczuk w cieście, frytki, surówka z kapusty kiszonej
Buraczane gnocchi z oliwą szczypiorkową i kozim serem, sałatka ze szpinaku z gruszką i orzechami

Poniedziałek / 28 listopada
Zupa kalafiorowa zabielana
Tradycyjny schabowy, ziemniaki z koperkiem, buraczki na ciepło
Bigosik z boczniakami, ziemniaki purée

Wtorek / 29 listopada
Zupa pieczarkowa z makaronem
Stek z kurczaka, ziemniaki smażone, sałatka z sosem Cezar
Wegańskie penne a’lla puttanesca z czarną oliwką i kaparami, sałatka z rukoli

Środa / 30 listopada
Barszcz ukraiński z fasolą
Kartacze z mięsem i okrasą z cebuli, zasmażana kapusta
Pęczotto z gruszką, orzechami i marynowanym tofu, surówka słodko-kwaśna

Czwartek / 1 grudnia
Krem z pieczonej dyni z ziarnami słonecznika
Pulpeciki drobiowe w koperkowym sosie, ryż Basmatti, sałatka z ogórków kiszonych
Krokiety z farszem z ziemniaków i twarogu, surówka z kapusty

Piątek / 2 grudnia
Grochowa z wędzonym boczkiem
Dorsz zapiekany z warzywami i masełkiem czosnkowym, smażone ziemniaki
Tortellini w pomidorowym sosie, sałatka ze szpinaku baby