DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS

Zupa dnia – 12
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 25 zł
Kompot – 3 zł
Czas podania – 10 min

poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00

Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.

Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.

OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com

W abonamencie taniej i wygodniej

Karnet na DANIE DNIA (zupa + danie główne)
30 zestawów dnia 33 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych

Karnet na DANIE GŁÓWNE
30 dań głównych – 24 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych

Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.

Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.

DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM

Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!

Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura

Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 12.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł
Sztućce komplet 1 zł

Piątek / 11 października
Barszcz biały z majerankiem
Filet rybny w panierce z frytkami i surówką z kiszonej kapusty
Pierogi z twarogiem i ziemniakami z okrasą z cebuli i kwaśną śmietaną

Poniedziałek / 14 października
Kapuśniak jesienny
Pieczeń wieprzowa w sosie jałowcowym z kaszą pęczak i surówką z ogórków kiszonych
Tagliatelle z pieczarkami w serowym sosie i gotowanymi brokułami

Wtorek / 15 października
Barszcz ukraiński
Grillowane steki z uda kurczaka w sosie paprykowym z pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty pekińskiej
Risotto z pieczoną dynią, prażonymi pestkami i surówką

Środa / 16 października
Kartoflanka
Schab w sosie myśliwskim z kluskami kładzionymi i sałatką z buraczków
Gołąbki z soczewicą w sosie koperkowym z sałatką z buraczków

Czwartek / 17 października
Krem z dyni z prażonym słonecznikiem
Kotlet pożarski z purée ziemniaczanym i marchewką z groszkiem
Placki warzywne z cukinii z tzatzikami i sałatką z sosem vinegret

Piątek / 18 października
Flaki z boczniaka
Pieczony filet z miruny z ryżem i szpinakiem w sosie śmietanowym
Leniwe z masełkiem, okrasą cynamonową i surówką z marchewki na słodko