DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS

Zupa dnia – 7 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 16 zł
Czas podania – 10 min

poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00

Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.

OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com

W abonamencie taniej i wygodniej
Karnety wykupione w trakcie pandemii będą realizowane do wyczerpania, bez względu na datę ważności.

Kup karnet DANIE DNIA już dziś!

30 zestawów dnia 20 zł / zestaw, abonament ważny 50 dni roboczych
15 zestawów dnia 21 zł / zestaw, abonament ważny 21 dni roboczych
10 zestawów dnia 22 zł / zestaw, abonament ważny 16 dni roboczych

Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie.

Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.

DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM

Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!

Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura

Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 11.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł

Poniedziałek / 14 czerwca

Tradycyjna zupa pomidorowa z czerwonym makaronem
Gyros wieprzowy, frytki belgijskie, dip czosnkowy, sałatka słodko-kwaśna z rzodkiewką
Tortilla z warzywami z patelni marynowanymi w czosnku, dip jogurtowy, surówka z kapusty pekińskiej

Wtorek / 15 czerwca

Tajska zupa z makaronem ryżowym
Curry z indyka z warzywami i ryżem Basmati
Makaron Soba z chrupiącymi warzywami i limonką, sałatka z rukoli

Środa / 16 czerwca

Botwinka z nowalijkami i jajkiem
Tradycyjne gołąbki w sosie pomidorowym z młodymi ziemniakami
Wiosenny bigos z boczniakami, ziemniaki z koperkiem

Czwartek / 17 czerwca

Chłodnik ogórkowy z rzodkiewką i koperkiem
Kotlet pożarski, purée ziemniaczane, oprószana marchewka
Pierogi z soczewicą, szpinakiem i smażoną cebulką

Piątek / 18 czerwca

Francuska zupa cebulowa z granolą
Filet z morszczuka w cieście, frytki domowe, surówka z kiszonej kapusty
Leczo z bakłażanem i cukinią ze smażonym ryżem