DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS

Zupa dnia – 12
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 25 zł
Kompot – 3 zł
Czas podania – 10 min

poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00

Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.

Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.

OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com

W abonamencie taniej i wygodniej

Karnet na DANIE DNIA (zupa + danie główne)
30 zestawów dnia 33 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych

Karnet na DANIE GŁÓWNE
30 dań głównych – 24 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych

Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.

Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.

DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM

Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!

Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura

Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 12.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł
Sztućce komplet 1 zł

Piątek / 14 czerwca
Kalafiorowa z nowalijkami
Ryba w cieście, frytki, surówka z kapusty kiszonej
Pierogi ze szpinakiem i serem z oliwą lubczykową

Poniedziałek / 17 czerwca
Krupnik z młodych warzyw
Bitki z karkówki duszone w sosie własnym, ziemniaki purée, surówka z ogórka małosolnego
Tagliatelle w kremowym sosie z pesto bazyliowym i suszonymi pomidorkami, surówka

Wtorek / 18 czerwca
Kartoflanka z wędzonką i majerankiem
Eskalopki z indyka w sosie pomidorowym, ziemniaki z wody, surówka z marchewki
Kotlety warzywne, purée z dyni, pieczone warzywa

Środa / 19 czerwca
Meksykańska z kukurydzą
Zrazik wieprzowy w sosie rozmarynowym, kasza gryczana, surówka z kapusty
Risotto z burakiem z wędzonym serem zagrodowym, sałatka z ruccoli

Czwartek / 20 czerwca
Cebulowa z grzankami
Pierś z kurczaka panierowana, ziemniaki z koprem, fasolka szparagowa
Gnocchi ze szpinakiem w sosie śmietanowym, sałatka wiosenna z ogórka świeżego

Piątek / 21 czerwca
Krem z młodej kalarepy
Filet z miruny, ziemniaki, surówka z młodej kapusty
Papryka nadziewana soczewicą i warzywami z sosem pomidorowym, frytki z batatów