DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS

Zupa dnia – 9 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 19 zł
Czas podania – 10 min

poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00

Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.

OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com

W abonamencie taniej i wygodniej

Kup karnet DANIE DNIA już dziś!

30 zestawów dnia 25 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych
15 zestawów dnia 26 zł / zestaw, abonament ważny 20 dni roboczych
10 zestawów dnia 27 zł / zestaw, abonament ważny 15 dni roboczych

NOWOŚĆ! Karnety na DANIE GŁÓWNE!

30 dań głównych – 16 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych
15 dań głównych – 17 zł / danie, abonament ważny 20 dni roboczych
10 dań głównych – 18 zł / danie, abonament ważny 15 dni roboczych

Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie.

Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.

DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM

Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!

Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura

Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 11.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł

Poniedziałek / 18 października
Zupa ogórkowa z koperkiem
Klopsiki wieprzowe z sosem porowym, kasza bulgur, buraczki z chrzanem
Wytrawne naleśniki nadziewane brokułami i pieczarkami zapiekane z serem, dip czosnkowy

Wtorek / 19 października
Jesienna zupa jarzynowa z brukselką
Roladki drobiowe nadziewane fondue serowym, ziemniaki, surówka z porą i kukurydzą
Burger z pieczonego buraka w sezamowej bułce z warzywami, frytki stekowe

Środa / 20 października
Zupa grochowa z majerankiem
Gyros wieprzowy z dipem tysiąca wysp, frytki stekowe, surówka z czerwonej kapusty
Lecho warzywne z pieczoną papryką, prażona soczewica

Czwartek / 21 października
Zupa pomidorowa z makaronem
Mielony z cebulką, purée z ziemniaków, mizeria z ogórków
Knedle ze śliwkami z okrasą orzechową i cynamonem, z kleksem śmietany

Piątek / 22 października
Pieczarkowa z pietruszką
Filet z morszczuka w panierce orzechowej, purée z selera, pieczone warzywa
Farszynki ziemniaczane z twarogiem i cebulą, sałatka z rukoli i marynowanej rzodkiewki