DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS

Zupa dnia – 9 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 19 zł
Czas podania – 10 min

poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00

Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.

OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com

W abonamencie taniej i wygodniej

Kup karnet DANIE DNIA już dziś!

30 zestawów dnia 25 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych
15 zestawów dnia 26 zł / zestaw, abonament ważny 20 dni roboczych
10 zestawów dnia 27 zł / zestaw, abonament ważny 15 dni roboczych

NOWOŚĆ! Karnety na DANIE GŁÓWNE!

30 dań głównych – 16 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych
15 dań głównych – 17 zł / danie, abonament ważny 20 dni roboczych
10 dań głównych – 18 zł / danie, abonament ważny 15 dni roboczych

Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie.

Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.

DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM

Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!

Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura

Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 11.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł

Poniedziałek / 2 sierpnia
Pomidorowa z makaronem
Kotlet pożarski, ziemniaki z koprem, marchewka zasmażana z groszkiem
Caponata sycylijska z bakłażanem, brokuł z masłem

Wtorek / 3 sierpnia
Ogórkowa z koprem
Gulasz węgierski z kwaśną śmietaną, kopytka, surówka z kapusty
Kasza pęczak z grillowanymi warzywami i wędzonym twarogiem

Środa / 4 sierpnia
Jarzynowa z nowalijkami
Klopsiki w pomidorowym sosie, purée z ziemniaków, mizeria z ogórków
Krokiety ze szpinakiem i pieczarkami z sosem grzybowym, sałatka z pomidorów

Czwartek / 5 sierpnia
Chłodnik litewski z jajem
Grillowana pierś kurczaka, frytki stekowe, sałatka Coleslaw
Stek z kalafiora z jajkiem sadzonym i zieloną sałatką z kaparami

Piątek / 6 sierpnia
Krupnik z kaszą mazurską
Ryba zapiekana z warzywami, ziemniaki z patelni z cebulą i koprem
Pierogi leniwe z kruszonką cynamonową, surówka z marchewki