OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com
DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS
Zupa dnia – 12 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 25 zł
Od poniedziałku 3 lutego – 27 zł
Kompot – 3 zł
Zestaw – 39 zł
(dowolne danie główne + zupa)
Czas podania – 10 min
poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00
Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.
W abonamencie taniej i wygodniej
Karnet na DANIE DNIA (zupa + danie główne)
30 zestawów dnia – 1080 zł, abonament ważny 40 dni roboczych
Cena w karnecie:
Zupa – 11 zł
Danie główne – 25 zł
Karnet na DANIE GŁÓWNE
30 dań głównych – 780 zł, abonament ważny 40 dni roboczych
Cena w karnecie:
Danie główne – 26 zł
Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.
Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.
DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM
Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!
Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura
Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 12.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Piątek / 14 lutego
Barszcz ukraiński
Miruna z gotowanymi ziemniakami i grillowanymi warzywami
🥬 Pieczony bakłażan z warzywami, orientalnym sosem i soczewicą
Poniedziałek / 17 lutego
Pomidorowa z makaronem
Kotlet drobiowy devolay z masłem z ziemniakami gotowanymi i mizerią
🥬 Buraczane Gnocchi z rukolą, kozim serem i orzechami
Wtorek / 18 lutego
Barszcz czerwony z prażuchą
Pieczeń rzymska z sosem pieczarkowym z ziemniakami purée i sałatką z ogórków kiszonych
🥬 Gulasz warzywny z ciecierzycą z ryżem i surówką
Środa / 19 lutego
Krem z groszku z łezką śmietany
Pieczone udko kurczaka z ryżem i surówką z marchwi oraz pora
🥬 Kotlecik warzywny z frytkami z batatów, dipem jogurtowym i surówką
Czwartek / 20 lutego
Jarzynowa
Gulasz wieprzowy z kaszą mazurską i sałatką z buraczków
🥬 Kaszotto z grzybami leśnymi i szpinakiem oraz sałatką z buraczków
Piątek / 21 lutego
Grochowa z majerankiem
Chrupiąca ryba z frytkami i surówką z kapusty kiszonej
🥬 Pierogi leniwe z masełkiem i surówką z marchwi na słodko