Zupa dnia – 12 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 25 zł
Kompot – 3 zł
Czas podania – 10 min
poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00
Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.
OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com
W abonamencie taniej i wygodniej
Karnet na DANIE DNIA (zupa + danie główne)
30 zestawów dnia 33 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych
Karnet na DANIE GŁÓWNE
30 dań głównych – 24 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych
Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.
Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.
DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM
Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!
Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura
Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 12.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł
Sztućce komplet 1 zł
PIĄTEK / 26 LIPCA
Grochowa
Panierowany filet rybny z frytkami i surówką z kiszonej kapusty
Pierogi z jagodami i sosem waniliowym
PONIEDZIAŁEK / 29 LIPCA
Krem z batatów z pestkami dyni
De volaille z serem, ziemniaki z koperkiem, surówka z kapusty
Leczo warzywne z ryżem
WTOREK / 30 LIPCA
Chłodnik z botwinki z jajkiem
Bitki ze schabu w sosie własnym, ziemniaki purée, fasolka szparagowa
Gofry z ziemniaka z kurkami, fasolka z jajkiem sadzonym
ŚRODA / 31 LIPCA
Pieczarkowa
Kotlet pożarski z ziemniakami purée, marchewka zasmażana z groszkiem
Makaron rigatoni z tuńczykiem w sosie śmietanowym
CZWARTEK / 1 SIERPNIA
Ogórkowa
Capelacci z pomidorami i sałatką z rucoli
Gnocchi buraczane z orzechami włoskimi i oliwą szałwiową
PIĄTEK / 2 SIERPNIA
Jarzynowa
Panierowany filet z miruny z młodymi ziemniakami, surówka z kiszonej kapusty
Placki z cukinii i marchewki z kwaśną śmietaną, sałatka ze szpinaku