Zupa dnia – 7 zł (+ 1 zł opakowanie na wynos)
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 16 zł (+ 1 zł opakowanie na wynos)
Czas podania – 10 min
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.
Zupa dnia – 7 zł (+ 1 zł opakowanie na wynos)
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 16 zł (+ 1 zł opakowanie na wynos)
Czas podania – 10 min
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.
OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com
W abonamencie taniej i wygodniej
Karnety wykupione w trakcie pandemii będą realizowane do wyczerpania, bez względu na datę ważności.
Kup karnet DANIE DNIA już dziś!
30 zestawów dnia 20 zł / zestaw, abonament ważny 50 dni roboczych
15 zestawów dnia 21 zł / zestaw, abonament ważny 21 dni roboczych
10 zestawów dnia 22 zł / zestaw, abonament ważny 16 dni roboczych
Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie.
Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.
DANIE DNIA NA WYNOS W BIUROWCU PAZIM
Na terenie biurowca PAZIM realizujemy dostawy do biura. Jest to usługa typu zamów, a my dostarczymy lunch do Twojego biura tego samego dnia.
Poniedziałek / 19 kwietnia
Neapolitańska zupa z pomidorami i serem
Klopsy drobiowe w sosie myśliwskim, ziemniaki purée, sałatka z ogórków kiszonych
Mielone z pieczonego buraka i kaszy, wiosenna sałatka z rzodkiewką, dip koperkowy
Wtorek / 20 kwietnia
Kresowy kapuśniak z młodej kapusty i fasoli z kwaśną śmietaną
Wolno pieczona wieprzowina w sosie musztardowym, kasza pęczak, słodka surówka z marchewki
Ziemniaczane krokiety ze szpinakiem i serem zagrodowym, buraczki zasmażane, dip koperkowy
Środa / 21 kwietnia
Botwinka z jajkiem
Potrawka z indyka z ryżem z cytrusową nutą, surówka słodko-kwaśna
Zapiekana cukinia faszerowana warzywami, kasza bulgur, dip miętowy
Czwartek / 22 kwietnia
Rosół domowy z makaronem
Tradycyjny kotlet schabowy, młode ziemniaki z koprem, mizeria z ogórków
Chrupiący bakłażan w tempurze z duszonymi pieczarkami, cukinią i cebulą, sałatka z rukoli
Piątek / 23 kwietnia
Krupnik staropolski
Rosti zapiekane z wędzonym pstrągiem, jajko sadzone, świeża sałatka z sosem vinaigrette
Makaron farfalle z brokułami w sosie śmietanowym z białym winem i tartym parmezanem
Sobota / 24 kwietnia
Chrzanowa z białą kiełbasą i majerankiem
Kotlet de volaille z żółtym serem, ziemniaki purée, marchewka z groszkiem
Gołąbki z soczewicą i warzywami z sosem lubczykowym, ziemniaki purée
Niedziela / 25 kwietnia
Zupa krem z kalarepy
Pieczone udko z kurczaka, frytki stekowe, sałatka Colesław
Pierogi ruskie z okrasą z cebuli lub oliwą