Zupa dnia – 12 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 22 zł
Kompot – 3 zł
Czas podania – 10 min
poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00
Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.
OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com
W abonamencie taniej i wygodniej
Kup karnet DANIE DNIA (zupa + danie główne) już dziś!
30 zestawów dnia 31 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych
15 zestawów dnia 33 zł / zestaw, abonament ważny 20 dni roboczych
Karnety na DANIE GŁÓWNE!
30 dań głównych – 20 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych
15 dań głównych – 21 zł / danie, abonament ważny 20 dni roboczych
Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.
Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.
DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM
Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!
Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura
Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 11.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł
Sztućce komplet 1 zł
Piątek / 15 marca
Jarzynowa
Dorsz smażony ze szpinakiem, ziemniaki paryskie z ziołami
Makaron Penne All’arrabbiata, sałatka z rukoli i szpinaku baby
Poniedziałek / 18 marca
Kalafiorowa z młodym koperkiem
Bitki z karkówki w sosie cebulowym z purée i sałatką z buraczków
Gnocchi buraczane z orzechami włoskimi, sałatka wiosenna z marynowanym tofu
Wtorek / 19 marca
Pomidorowa z makaronem
Kotlet pożarski z ziemniakami i zasmażaną marchewką z groszkiem
Stek z bakłażana w panierce, salsa pomidorowa, pieczone ziemniaczki i sałatka
Środa / 20 marca
Barszcz biały
Zrazy wieprzowe w sosie własnym z kaszą gryczaną i sałatką szwedzką
Makaron tagiatelle z sosem serowym i brokułami, sałatka z pomidorów z vinegrette
Czwartek / 21 marca
Krem z groszku z oliwą szczypiorkową
Kurczak z grilla z sosem kaparowym, ryż, brokuły
Curry z ciecierzycą i batatami w mleku kokosowym, sałatka ze szpinakiem
Piątek / 22 marca
Cebulowa z tymiankiem
Pieczony filet z miruny z warzywami w sosie greckim, ziemniaki z wody
Kotlet z kalafiora z ziemniakami i sałatką z pora