Zupa dnia – 12 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 22 zł
Kompot – 3 zł
Czas podania – 10 min
poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00
Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.
OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com
W abonamencie taniej i wygodniej
Kup karnet DANIE DNIA (zupa + danie główne) już dziś!
30 zestawów dnia 31 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych
15 zestawów dnia 33 zł / zestaw, abonament ważny 20 dni roboczych
Karnety na DANIE GŁÓWNE!
30 dań głównych – 20 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych
15 dań głównych – 21 zł / danie, abonament ważny 20 dni roboczych
Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.
Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.
DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM
Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!
Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura
Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 11.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł
Sztućce komplet 1 zł
Piątek / 22 września
Zupa kalafiorowa z koprem
Filet z grenadiera z pesto z rucoli, ziemniaki smażone, surówka z kiszonej kapusty
Fasolka po bretońsku z tofu i grzanką czosnkową
Poniedziałek / 25 września
Jarzynowa z brukselką
Filet z kurczaka panierowany, ziemniaki purée, mizeria z ogórków
Nuggetsy warzywne, frytki, sałatka z kapusty z sosem meksykańskim
Wtorek / 26 września
Ogórkowa zabielana
Pieczeń z karkówki w sosie własnym, ziemniaki, sałatka z buraczków
Knedle ze śliwkami ze słodką śmietanką i kruszonką cynamonową
Środa / 27 września
Krupnik tradycyjny
Kotlet mielony z cebulką, ziemniakami z koperkiem, surówka z marchwi i pora
Penne z bazyliowym pesto z suszonymi pomidorami i orzechami, sałatka z tofu
Czwartek / 28 września
Krem z dyni z ziarnami słonecznika
Medaliony z indyka w sosie ogórkowym z kaparami, ziemniaki pieczone, warzywa korzeniowe
Burger roślinny w bułce z warzywami, frytki, Colesław
Piątek / 29 września
Fasolowa z majerankiem
Filet z morszczuka w panierce, frytki, surówka z kiszonej kapusty
Pierogi z kaszą i pieczarkami z oliwą lubczykową, surówka z kiszonej kapusty