DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS

Zupa dnia – 9 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 19 zł
Czas podania – 10 min

poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00

Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.

OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com

W abonamencie taniej i wygodniej

Kup karnet DANIE DNIA już dziś!

30 zestawów dnia 25 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych
15 zestawów dnia 26 zł / zestaw, abonament ważny 20 dni roboczych
10 zestawów dnia 27 zł / zestaw, abonament ważny 15 dni roboczych

NOWOŚĆ! Karnety na DANIE GŁÓWNE!

30 dań głównych – 16 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych
15 dań głównych – 17 zł / danie, abonament ważny 20 dni roboczych
10 dań głównych – 18 zł / danie, abonament ważny 15 dni roboczych

Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie.

Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.

DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM

Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!

Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura

Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 11.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł

Piątek / 20 maja
Grochówka z majerankiem
Ryba filet w panierce, frytki, surówka z kiszonej kapusty
Lecho warzywne z ryżem basmati

Poniedziałek / 23 maja
Zupa krem z kalarepy
Wolno pieczona wieprzowina, sos musztardowy, kasza pęczak, buraczki zasmażane z czosnkiem niedźwiedzim
Zapiekana cukinia faszerowana warzywami, kasza bulgur, dip miętowy

Wtorek / 24 maja
Barszcz ukraiński z młodych buraków
Filet z indyka w serowej panierce z sosem marinara, ziemniaki z koperkiem, surówka z młodej kapusty
Makaron ryżowy z warzywami w orientalnym sosie i prażonym sezamem, małosolna rzodkiewka

Środa / 25 maja
Zupa pieczarkowa
Pieczone żeberka z sosem teksańskim, frytki, surówka z piklowanych ogórków
Curry z kalafiora z mlekiem kokosowym, papryczką chili z kolendrą i ryżem basmati

Czwartek / 26 maja
Pomidorowa z kwaśną śmietaną
Cepeliny z mięsem i okrasą z cebulki i boczku, młoda kapusta zasmażana
Knedle z owocami i słodką kruszonką

Piątek / 27 maja
Kartoflanka Kociewska z zacierką i świeżą natką pietruszki
Filet z grenadiera w panierce, ziemniaki purée, surówka z marchewki z chrzanem
Sałatka z zielonym szparagiem, młodym szpinakiem i jajem gotowanym