DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS

Zupa dnia – 12
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 22 zł
Kompot – 3 zł
Czas podania – 10 min

poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00

Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.

Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.

OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com

W abonamencie taniej i wygodniej

Kup karnet DANIE DNIA (zupa + danie główne) już dziś!

30 zestawów dnia 31 zł / zestaw, abonament ważny 40 dni roboczych
15 zestawów dnia 33 zł / zestaw, abonament ważny 20 dni roboczych

Karnety na DANIE GŁÓWNE!

30 dań głównych – 20 zł / danie, abonament ważny 40 dni roboczych
15 dań głównych – 21 zł / danie, abonament ważny 20 dni roboczych

Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.

Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.

DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM

Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!

Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura

Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 11.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Opakowanie na wynos jest płatne 1 zł
Sztućce komplet 1 zł

Czwartek / 22 lutego
Kalafiorowa
Schabowy panierowany, ziemniaki, kapusta zasmażana
Falafele z buraka, ziemniaki pieczone w ziołach, surówka Colesław

Piątek / 23 lutego
Fasolowa z majerankiem
Smażony filet rybny, warzywa korzeniowe z masłem czosnkowym, ryż
Makaron z fasolką szparagową i sezamem w sosie sojowym, surówka słodko-kwaśna

Poniedziałek / 26 lutego
Krupnik z natką pietruszki
Stek ze schabu w sosie pieprzowym, pieczone ziemniaki, surówka z kapusty białej
Makaron z brokułami w serowym sosie, surówka z kapusty

Wtorek / 27 lutego
Kartoflanka z porem i chrustem z boczku
Gulasz drobiowy, kasza jęczmienna, sałatka z ogórków kiszonych
Klopsiki z selera w sosie pomidorowym, kasza, sałatka z ogórków z dipem francuskim

Środa / 28 lutego
Tajska z makaronem ryżowym i kolendrą
Wieprzowina w pięciu smakach z warzywami i makaronem razowym, surówka orientalna
Curry z ananasem i mlekiem kokosowym, ryż Basmati, surówka z kolendrą

Czwartek / 29 lutego
Jarzynowa z brukselką
Gołąbek tradycyjny w sosie pomidorowym, ziemniaki puree
Pierogi ze szpinakiem i fetą z czosnkowym sosem, chrupiąca sałatka

Piątek / 1 marca
Flaki z boczniaków z majerankiem
Ryba w cieście piwnym, frytki stekowe, surówka z kapusty kiszonej
Kotlety warzywne z ciecierzycą, frytki, surówka z buraków