DANIE DNIA NA WYNOS

poniedziałek – niedziela
godz. 10.00–18.00

Zupa dnia – 7 zł (+ 1 zł opakowanie na wynos)
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 16 zł (+ 1 zł opakowanie na wynos)
Czas podania – 10 min

Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.

OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com

W abonamencie taniej i wygodniej
Karnety wykupione w trakcie pandemii będą realizowane do wyczerpania, bez względu na datę ważności.

Kup karnet DANIE DNIA już dziś!

30 zestawów dnia 20 zł / zestaw, abonament ważny 50 dni roboczych
15 zestawów dnia 21 zł / zestaw, abonament ważny 21 dni roboczych
10 zestawów dnia 22 zł / zestaw, abonament ważny 16 dni roboczych

Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie.

Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.

DANIE DNIA NA WYNOS W BIUROWCU PAZIM

Na terenie biurowca PAZIM realizujemy dostawy do biura. Jest to usługa typu zamów, a my dostarczymy lunch do Twojego biura tego samego dnia.

Jak to działa?

  1. Wybierz danie lub zestaw z oferty DANIE DNIA
  2. Zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00.
  3. Ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura.
  4. Dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od godziny 11.00 do 16.00.
  5. Chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni. W razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji.

Poniedziałek / 19 kwietnia
Neapolitańska zupa z pomidorami i serem
Klopsy drobiowe w sosie myśliwskim, ziemniaki purée, sałatka z ogórków kiszonych
Mielone z pieczonego buraka i kaszy, wiosenna sałatka z rzodkiewką, dip koperkowy

Wtorek / 20 kwietnia
Kresowy kapuśniak z młodej kapusty i fasoli z kwaśną śmietaną
Wolno pieczona wieprzowina w sosie musztardowym, kasza pęczak, słodka surówka z marchewki
Ziemniaczane krokiety ze szpinakiem i serem zagrodowym, buraczki zasmażane, dip koperkowy

Środa / 21 kwietnia
Botwinka z jajkiem
Potrawka z indyka z ryżem z cytrusową nutą, surówka słodko-kwaśna
Zapiekana cukinia faszerowana warzywami, kasza bulgur, dip miętowy

Czwartek / 22 kwietnia
Rosół domowy z makaronem
Tradycyjny kotlet schabowy, młode ziemniaki z koprem, mizeria z ogórków
Chrupiący bakłażan w tempurze z duszonymi pieczarkami, cukinią i cebulą, sałatka z rukoli

Piątek / 23 kwietnia
Krupnik staropolski
Rosti zapiekane z wędzonym pstrągiem, jajko sadzone, świeża sałatka z sosem vinaigrette
Makaron farfalle z brokułami w sosie śmietanowym z białym winem i tartym parmezanem

Sobota / 24 kwietnia
Chrzanowa z białą kiełbasą i majerankiem
Kotlet de volaille z żółtym serem, ziemniaki purée, marchewka z groszkiem
Gołąbki z soczewicą i warzywami z sosem lubczykowym, ziemniaki purée

Niedziela / 25 kwietnia
Zupa krem z kalarepy
Pieczone udko z kurczaka, frytki stekowe, sałatka Colesław
Pierogi ruskie z okrasą z cebuli lub oliwą