OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com
DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS
Zupa dnia – 12 zł
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 27 zł
Kompot – 3 zł
Zestaw – 39 zł
(dowolne danie główne + zupa)
Czas podania – 10 min
poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00
Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.
Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.
W abonamencie taniej i wygodniej
Karnet na DANIE DNIA (zupa + danie główne)
30 zestawów dnia – 1080 zł, abonament ważny 40 dni roboczych
Cena w karnecie:
Zupa – 11 zł
Danie główne – 25 zł
Karnet na DANIE GŁÓWNE
30 dań głównych – 780 zł, abonament ważny 40 dni roboczych
Cena w karnecie:
Danie główne – 26 zł
Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.
Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.
DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM
Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!
Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura
Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 12.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji
Piątek / 18 lipca
Barszcz ukraiński
Pierogi ruskie z okrasą z cebuli
🥬 Jajko sadzone z młodymi ziemniakami z koprem i fasolką szparagową
Poniedziałek / 21 lipca
Krem pomidorowy z pesto
Bitki ze schabu w sosie własnym z cebulą, ziemniakami i sałatką z ogórka małosolnego
🥬 Spaghetti z cukinią i wędzonym twarogiem
Wtorek / 22 lipca
Krupnik
Roladka z indyka w sosie pieczarkowym, ryż, surówka meksykańska
🥬 Panierowana kalarepa z ziemniakami i sałatą lodową
Środa / 23 lipca
Chłodnik z botwinki
Gulasz węgierski z warzywami, placki ziemniaczane
🥬 Naleśniki z serem i sosem jagodowym
Czwartek / 24 lipca
Zupa koperkowa z groszkiem
Pulpety drobiowe w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka
🥬 Gnocchi w sosie kurkowym z rukolą i słonecznikiem
Piątek / 25 lipca
Zupa szczawiowa z jajkiem
Miruna w cieście, surówka z kiszonej kapusty, młode ziemniaki
🥬 Pieczone bataty z zielonym pesto i serem feta