DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS

Wyjątkowe warsztaty poświęcone kuchni wegetariańskiej i wegańskiej prowadzone w naszym hotelu przez cenioną ekspertkę i ambasadorkę kuchni roślinnej – Katarzynę Gubałę wzbogaciły Dania Dnia o zupełnie nowe pozycje!

Szukaj dań z oznaczeniem 🥬 pełnych roślinnych inspiracji i kulinarnych niespodzianek!

OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com

Zupa dnia – 12
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 27 zł
Kompot – 3 zł
Zestaw – 39 zł
(dowolne danie główne + zupa)

Czas podania – 10 min

poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00

Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.

Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.

W abonamencie taniej i wygodniej

Karnet na DANIE DNIA (zupa + danie główne)
30 zestawów dnia – 1080 zł, abonament ważny 40 dni roboczych
Cena w karnecie:
Zupa – 11 zł
Danie główne – 25 zł

Karnet na DANIE GŁÓWNE
30 dań głównych – 780 zł, abonament ważny 40 dni roboczych
Cena w karnecie:
Danie główne – 26 zł

Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.

Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.

DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM

Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!

Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura

Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 12.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji

Piątek / 13 czerwca
Krupnik tradycyjny
Pulpety rybne w sosie koperkowym z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
🥬 Boczniak w panierce z młodymi ziemniakami i surówką z selera

Poniedziałek / 16 czerwca
Krem ze szparagów
Kotlet devolay z serem, ziemniaki, mizeria z ogórków
🥬 Tortellini ze szpinakiem i ricottą w sosie pomidorowym, sałatka z rukoli

Wtorek / 17 czerwca
Krupnik tradycyjny
Stroganoff wieprzowy z warzywami, kluseczki kładzione
🥬 Risotto szparagowe, letnia sałatka

Środa / 18 czerwca
Botwinka z nowalijkami
Pierogi z mięsem i sosem czosnkowym
🥬 Jajko sadzone z młodymi ziemniakami z koperkiem, fasolka szparagowa

Czwartek / 19 czerwca – Boże Ciało
(dzień świąteczny, dostępne standardowe menu)

Piątek / 20 czerwca
Danie dnia będzie dostępne wyłącznie w restauracji w opcji na miejscu i na wynos
Ogórkowa
Łupacz w cieście, frytki, surówka colesław
🥬 Pierogi z jagodami i sosem waniliowym