DANIE DNIA – NA MIEJSCU I NA WYNOS

Wyjątkowe warsztaty poświęcone kuchni wegetariańskiej i wegańskiej prowadzone w naszym hotelu przez cenioną ekspertkę i ambasadorkę kuchni roślinnej – Katarzynę Gubałę wzbogaciły Dania Dnia o zupełnie nowe pozycje!

Szukaj dań z oznaczeniem 🥬 pełnych roślinnych inspiracji i kulinarnych niespodzianek!

OFERTA DLA FIRM
Przyjmujemy zamówienia na DANIE DNIA NA MIEJSCU I NA WYNOS od firm. Warunki dostawy i płatności są rozpatrywane indywidualnie. Więcej informacji: tel. 91 35 95 190 lub rezerwacja.europa@radissonblu.com

Zupa dnia – 12
Danie główne (do wyboru mięsne lub wegetariańskie) – 27 zł
Kompot – 3 zł
Zestaw – 39 zł
(dowolne danie główne + zupa)

Czas podania – 10 min

poniedziałek – piątek, 12.00 – 17.00

Jest również możliwy odbiór dania dnia na wynos!
Opłata za opakowanie wynosi 1 zł.
Opłata za sztućce (komplet) wynosi 1 zł.

Oferta dostępna wyłącznie dla gości indywidualnych.

W abonamencie taniej i wygodniej

Karnet na DANIE DNIA (zupa + danie główne)
30 zestawów dnia – 1080 zł, abonament ważny 40 dni roboczych
Cena w karnecie:
Zupa – 11 zł
Danie główne – 25 zł

Karnet na DANIE GŁÓWNE
30 dań głównych – 780 zł, abonament ważny 40 dni roboczych
Cena w karnecie:
Danie główne – 26 zł

Do podanych cen doliczana jest opłata w wysokości 1 zł za 1 opakowanie, oraz 1 zł za komplet sztućców.

Zestaw to zupa i danie główne (danie główne do wyboru mięsne lub wegetariańskie). Karnety na DANIE DNIA są do nabycia w Europa Restaurant & Café w godzinach otwarcia. Oferta nie łączy się z innymi rabatami czy promocjami.

DANIE DNIA Z DOSTAWĄ W BIUROWCU PAZIM

Realizujemy dostawy do biura na terenie biurowca Pazim!

Jak to działa?
– wybierz danie lub zestaw z oferty Danie Dnia
– zadzwoń pod numer 601 887 785 i złóż zamówienie od poniedziałku do piątku w godz. od 9.00 do 16.00
– ustal preferowaną godzinę dostawy, a nasz pracownik dostarczy zamówiony obiad do Twojego biura

Informacje dodatkowe:
– dostawy realizujemy od poniedziałku do piątku od 12.00 do 16.00
– chcesz zaplanować swój posiłek na kilka dni – możesz złożyć zamówienie na dowolną ilość dni
– w razie nieobecności w pracy, zadzwoń do 11.00 i odwołaj zamówienie, bez konsekwencji

Piątek / 25 lipca
Zupa szczawiowa z jajkiem
Miruna w cieście, surówka z kiszonej kapusty, młode ziemniaki
🥬 Pieczone bataty z zielonym pesto i serem feta

Poniedziałek / 28 lipca
Jarzynowa z fasolką szparagową
Kotlet mielony z cebulką, purée, mizeria
🥬 Risotto z cukinią i groszkiem, sałatka ze szpinaku

Wtorek / 29 lipca
Pomidorowa z ryżem
Devolay z masłem, ziemniaki z wody, marchewka z groszkiem
🥬 Bigos z młodej kapusty z boczniakiem i pomidorami, ziemniaki

Środa / 30 lipca
Pieczarkowa z makaronem
Roladki wieprzowe z ogórkiem i boczkiem, sos tymiankowy, kluski śląskie, surówka z czerwonej kapusty
🥬 Kotlet warzywny z soczewicą, dip jogurtowy, surówka z rzodkiewki i ogórka

Czwartek / 31 lipca
Kartoflanka
Pierś kurczaka marynowana w jogurcie, sos kremowy z bobem, ryż zasmażany, mix sałat z warzywami
🥬 Pierogi leniwe, bułka tarta z masłem, bita śmietana, owoce

Piątek / 1 sierpnia
Krem z białych szparagów z karmelizowaną gruszką
Filet z białej ryby na warzywach ratatouille, pieczone młode ziemniaki
🥬 Smażone warzywa z tofu, ryż basmati z sezamem i szczypiorkiem