Catering bożonarodzeniowy 2022 z Europa Restaurant & Café

Zapraszamy do zamówień!

______________________

Zupy:
Tradycyjna grzybowa z leśnych borowików z majerankiem (0,9l) – 39 zł
Barszcz czerwony na zakwasie z buraków ćwikłowych (0,9l ) – 31 zł

Dania mączne własnego wyrobu:
Pierogi ruskie z twarogiem i ziemniakami (20-22 szt.) (1 kg)- 32 zł
Pierogi z kapustą, grzybami leśnymi i pieczarkami (20 -22 szt.) (1 kg)- 52 zł
Uszka z pieczarkowym farszem (40 -45 szt.) ( 0,5 kg ) – 29 zł
Kluski śląskie (1 kg) – 28 zł
Krokiety z kapustą i pieczarkami – (6 szt.) – 49 zł

Dania główne do samodzielnego odgrzania:
Filet z karpia z pieczarkami i cebulą (150g) – 39 zł
Pieczeń wołowa w sosie własnym z czerwonym winem (180g) – 36 zł
Zraz wieprzowy zawijany z wędzonym boczkiem i ogórkiem kiszonym w sosie własnym (200g) – 29 zł
Polędwiczka wieprzowa w sosie borowikowym (180g) – 36 zł
Kotlet de volaille nadziewany serem (200 g) – 28 zł

Dodatki:
Kapusta modra z jabłkami (400g) – 16 zł
Coleslaw tradycyjny (400 g) – 16 zł

Zimne przekąski:
Ryba po grecku (500g) – 49 zł
Tradycyjna sałatka jarzynowa (500g) – 22 zł
Śledzie w buraczkach z ogórkiem konserwowym (200g) – 21 zł
Śledzie w zalewie korzennej z warzywami (200g) – 21 zł
Galaretka wieprzowa z golonki i nóżek z warzywami (200 g) – 18 zł
Galaretka rybna z jajkiem i warzywami (200g) -18 zł
Pasztet wegański (500g) – 38 zł
Pieczony pasztet z wątróbki (500g) – 44 zł

Warunki zamówienia:

Zamówienia przyjmujemy do 16 grudnia, do godz. 17.00
– bezpośrednio w EUROPA Restaurant & Café w hotelu Radisson Blu
– mailowo: konferencje.szczecin@radissonblu.com

Możliwy odbiór osobisty w EUROPA Restaurant & Café lub dostawa pod wskazany adres.
W przypadku zamówień z dostawą minimum logistyczne wynosi 800 zł.
Termin dostawy: 23 grudnia (piątek) w godzinach 15:00-20:00.
Dostawy realizujemy na terenie Szczecina, Mierzyna, Warzymic, Przecławia, Kołbaskowa.

Odbiór osobisty w EUROPA Restaurant & Café w terminie (prosimy o wybranie daty przy składaniu zamówienia):
23.12. – w godz. 14.00 – 20.00
24.12. – w godz. 8.00 – 12.00

Nr konta bankowego do dokonania przelewu:
PL 88 1240 3927 1111 0010 9981 2044
Prosimy o podanie w tytule przelewu imienia i nazwiska osoby zamawiającej, numeru zamówienia
potwierdzonego przez hotel oraz numeru telefonu w celach kontaktowych.

Pomysł na prezent
Zachęcamy do zakupu bonów podarunkowych na usługi w naszym hotelu i restauracjach, cukierni.
Szczegóły na: https://www.europa.szczecin.pl/bony-podarunkowe/

Dodatkowe informacje pod nr tel.: 91 359 51 90, 91 359 50 14, -012,-026
Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty!